Contacteer ons

Contact Persoon : Ada Zhu

Telefoonnummer : +86-13510786044

WhatsApp : +8613510786044

Free call
lopende band

In 2020, telefoneert R&D op infrarode thermometer mobiele telefoon voor iphone en andorid

 

In 2019, Devlopment op bluetooth TWS earbuds

 

In 2018, is het Uitbreidende USB-doel van de Hubproductie lin om onze klant van one-stop oplossingen voor voeding te voorzien en het toebehoren.

 

In 2017, Ontwikkelde QC/PD/PPS snelle lader, PD lader, Qualcomm 3,0 Lader en draadloze ladersreeks om toenemende vragen voor snel het laden en draadloze het laden behoeften te ontmoeten.

 

In 2016, krijg MFI vergunning gegeven goedkeuring van onze fabriek

 

In 2015, ging met succes van de bedrijfs reisadapter waaier, zoals contactdoos, de verschillende adapters van het land in, unversal adapters die one-stop voedingoplossingen verstrekken voor belangrijke merkverdeler in deze industrie

 

In 2014, overtroffen de maandelijkse verzendingen van Adapter 1million-stukken, en de maandelijkse verzending van kabel type-C overtrof 3 miljoen stukken.

 

In 2013, Opstellingssourcing team om ons assortiment uit te breiden, gewijd aan de innovatieve elektronische houders van de productsofautotelefoon van de consument, de houders van de fietstelefoon, usb leidden de ventilators, Usb, earbuds etc. .....

 

In 2012, zijn de belangrijke productregelen geregeld: Voedingadapter & USB-kabel, en wij begonnen betrokken te worden bij 3C-de elektronika van de consument.

 

In 2011, werd APS opgericht en werd gespecialiseerd in Voedingvervaardiging en ontwikkeling.

OEM / ODM

                                                                   OEM & ODM deskundige

 

Sinds onze stichting in 2010, heeft de Geavanceerde productoplossing (APS) de zaken van R&D, productie behandeld en op de markt brengend op het elektronische product van de consument, zijn OEM & ODM onze hoofd lopende richting. Alle producten die wij produceren zijn gewaarborgd innovatief met hoogste kwaliteit.

Van de het Productoplossing van China Adavanced de Technologieco., Ltd bedrijfprofiel 0

 

De producten wij behandelen in zijn nu milieuvriendelijke producten. Met voordelen van product met minstens 1 verschillend hoog verschilpunt met anderen, - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering en de uitstekende dienst, zijn ons product genoten van grote reputatie in de wereldmarkt geweest.

Van de het Productoplossing van China Adavanced de Technologieco., Ltd bedrijfprofiel 1

 

Als een globale voedingfabrikanten, APS de steunoem/odm dienst, met inbegrip van Productontwerp, Prototype, het Vormen ontwerp, Embleemdruk, Pakket het aanpassen, Certificatiehulp en Logistische enz. Wij zijn scherp in het voorzien van onze cliënten van aangepaste machtsoplossingen aan hun pas ontwikkelde of aanhoudend projecten.

 

APS voordelen
Ontwerphulp
Snelle Bemonstering, 7 dagen om een prototype te beëindigen
Vervaardiging met concurrerende prijs
Het sterke R&D-team verstrekt technische ondersteuningen
technologieproductie op lange termijn en moderne
Uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid
Hoog uitvoeringssourcing teamonderzoek naar nieuwe verschillend
Professionele teams te dienen met, meer duidelijke mededeling

Van de het Productoplossing van China Adavanced de Technologieco., Ltd bedrijfprofiel 2

R & D

APS is een particuliere onderneming op technologie gebaseerd met sterk technisch voordeel in de elektronikaoplossing van de consument en machtsoplossing. De klanten zijn gewaarborgd om van één eindesoftware en hardware aangepaste oplossingssteun te genieten. Na jaren van ontwikkelingsinspanning, is APS de de technische provider van de industrie prima oplossing en wereldwijd ondersteunend een aantal industrie-leidende klanten van uitstekende kwaliteit geworden. Wij zijn uitgerust met een uitvoerige ontwikkelomgeving. Al noodzakelijk werkend hulpmiddelen en het testen materiaal zijn opstelling binnenshuis om de vlotte ontwikkeling van technologie te verzekeren en de integriteit, de betrouwbaarheid en het hoge rendement van het stadium van de productontwikkeling.

 

APS het volledige product R&D meer dan 2000 gevallen, ons team bestaat uit mensen met operationele leidingservaring in onze industrie, zijn er 2 softwareontwerper, 4 identiteitskaart-ontwerper, 5 Merchanics-Ingenieur, 4 Elektronische Ingenieur, 2 verpakkingsontwerper, 4 Verkoopingenieur en een globaal verkoopteam.

 

De Capaciteit van het Team&ontwerp

APS heeft een ervaren en bekwaam R&D-team opgebouwd om ononderbroken technische onderzoek en productontwikkeling te leiden. Wij verlenen de klanten sterke steun en diensten. Onze R&D-gebieden behandelen: MCU-ingebouwde programmatuur, ingebedde systemen, APP, DSP-algoritmen, hardware, en het professionele testen.

 

Technische voordelen

Dicht na de recentste ontwikkeling is de tendens van de globale industrie en het nastreven van de leiding van de de industrietechnologie altijd het doel van de constante inspanningen van de technologie geweest. Onze technische voordelen omvatten: USB, Bluetooth, draadloze rf-technologie, audioalgoritmen, het laden technologie, de industrienormen, enz. MORE+

 

Het laden

 

PD/PPS/PD3.0/PD2.0
QC4.0/QC3.0/QC2.0
FCP/SCP
AFC/VOOC (VIVO) /PE/SFCP
 BC1.2

 

Bluetooth & Radio

 

 

VERBORG, A2DP, HFP op Bluetooth 5,0
De zelf-bouwstijl Bluetooth VERBORG protocolstapel
2.4GHz het merkgebonden protocol gelijktijdig, coëxisteert effectief met WIFI en Bluetooth
Ultra-low latentieaudio-uitvoer en controlemechanismeinput, de latentie minder dan 8mSec van de knoopinput met audio binnen & uit
de stereooutput van 16bits@48Khz, minimumlatentie minder dan 20mSec met controlemechanismegegevens binnen & uit
de monoinput van 16bits@48Khz
De annulering van de microfoonecho en achtergrondgeluidenafschaffing
Gemakkelijke verbinding met Smartphone via BLE

 

Rf

 

 

2.4GHz eigenaar en Bluetooth5.0 op één enkel Soc
Rf-aanpassing
Het aangepaste rf-Antenneontwerp en verfijnt

 

Algoritmen

 

 

Hoog - kwaliteits audiocompressie (merkgebonden, ultra-low latentie, ultra-low gegevensverwerkingsconsumptie)
HD microfoon (tot 16bits@48K)
De annulering van de microfoonecho
De afschaffing van microfoonachtergrondgeluiden (stemverhoging)
BONGIOV DPS audioverhoging
6 as Kalman

 

Technische voordelen

Dicht na de recentste ontwikkeling is de tendens van de globale industrie en het nastreven van de leiding van de de industrietechnologie altijd het doel van HJZ-de constante inspanningen van de technologie geweest. Onze technische voordelen omvatten: USB, Bluetooth, draadloze rf-technologie, audioalgoritmen, het laden technologie, de industrienormen, enz.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ada@apscharger.com
+8613510786044
13510786044
ada.zhu_